PARTNER WORDEN?

logorond2

PARTNER / ADVERTEERDER WORDEN

iedereenvoordeel.nl is een onderdeel van Select Sales Promotions B.V. (hierna te noemen SSP). SSP heeft ruim 20 jaar kennis van marktonderzoek en verkoopactiviteiten. Door deze kennis te combineren met online marketing hebben we een uniek aanbod ontwikkeld.

SSP richt zich op het ontwikkelen van online concepten voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Steeds meer mensen doen hun aankopen online. De online bestedingen voor 2019 zijn uitgekomen op ongeveer 26 miljard euro, verdeeld over ongeveer 260 miljoen aankopen. Er is een jaarlijkse stijging van ongeveer 9% en de verwachting is dat in 2040 95% van de mensen hun aankopen doet via e-commerce.

SSP heeft diverse eigen online concepten die wij op professionele wijze promoten via diverse platformen zoals Facebook en Instagram. In Nederland maken 10,4 miljoen mensen gebruik van Facebook en 5,6 miljoen mensen van Instagram, waarvan 61% dagelijks.

Via deze platformen houden wij vele diverse promotiecampagnes, om de gekozen doelgroep van meerderjarigen op het juiste moment en met de juiste boodschap te bereiken, met als doelstelling om de betreffende persoon bewust te laten kiezen voor de producten en/of diensten van onze partners.

Indien jij met jouw bedrijf interesse hebt om jouw producten en/of diensten door SSP te laten promoten, via www.iedereenvoordeel.nl en gebruik te maken van onze online concepten, dan kun je je aanmelden via het contactformulier op onze website, of via een e-mail naar info@iedereenvoordeel.nl.

 

AFFILIATES

iedereenvoordeel.nl werft nieuwe leden middels de inzet van diverse online en offline marketing kanalen, zoals Facebook, Instagram, content publishers, e-maildatabases, advertenties in kranten en dagbladen en nog veel meer.

Help iedereenvoordeel.nl met het werven van nieuwe leden! Wij belonen betaalde leden van iedereenvoordeel.nl én publishers voor het aanleveren van nieuwe betaalde leden.

Ben jij publisher en heb je een groot bereik binnen onze doelgroep van meerderjarigen? Bijvoorbeeld middels een eigen e-maildatabase, een eigen content website/platform, of een grote Facebook en/of Instagram community. Wij zijn continu op zoek naar publishers en nieuwe verkeersbronnen om onze database aan leden verder uit te breiden. Indien je interesse hebt om bij te dragen aan de groei van onze ledendatabase en om beloont te worden voor ieder nieuw lid, die je bij ons aanmeldt, dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan middels ons contactformulier of via een e-mail naar info@iedereenvoordeel.nl.